Jótékonysági futás

20140719jotifuti

Futunk, hogy segíthessünk – http://jotifuti.hu/

Közösségi szolgálat keretében 2014 július 19-én iskolánk is részt vesz a Jótifuti jótékonysági futáson.
Helyszín: Jószolgálati Otthon
Időpont: 13:30

Csathóné Zágoni Nóra teljes felhívása:

Kedves barátaim, Kollégáim, Ismerőseim, Futótársaim, jelenlegi és volt Tanítványaim!
Egy számomra több szempontból is fontos eseményre szeretném felhívni a figyelmeteket. Jövő szombaton, július 19-én 12 és 14 óra között, városunkat is érinti az a Jótifuti elnevezésű program, ami a neves székesfehérvári ultrafutó, Lajkó Csaba ötlete alapján szerveződik. Csaba barátaival arra vállalkozik, hogy hat nap alatt 510 km teljesítésével hívja fel a figyelmet a sport fontosságára és a segítségnyújtás szükségességére. A Down-szindrómás gyerekek számára kialakítandó fejlesztő játszótérre gyűjtenek. Nagy örömömre az első adományozók közé tartozik egy kedves volt tanítványunk, aki az akciót kísérő jármű teljes üzemanyagköltségét vállalta.
A dunaújvárosi amatőr futók közül már többen jelezték, szívesen kísérik Csabáékat néhány kilométeren.
A Jószolgálati Otthon lakói pedig ajándékkal várják a sportolókat, és maguk is futnak majd velük egy rövid szakaszon. Szüleik közül néhányan pedig frissítőállomást alakítanak ki az otthonban.
Kérem, ha időtök és energiátok engedi, támogassátok Ti is ezt a jó ügyet.
Részt vehettek a futáson Pecsenyével (ez Csaba beceneve) egy rövid szakaszon, meghallgatjátok élménybeszámolóját az első 400 km-ről, hozzájárulhattok némi ásványvízzel, sportitallal, gyümölccsel, csokival a frissítésükhöz. Megvásárolhatjátok Jótifuti emblémázott pólóját, illetve pénzadománnyal is támogathatjátok az akciót. A gimiseket külön szeretettel várom! Az ő feladatuk a frissítőállomás működtetése és a jószolisok kísérete a rövid kocogáson. (Természetesen ez is közösségi szolgálati teljesítésnek számít.)
Nagyon várom a jelentkezéseteket! a részletekről néhány nap múlva újra írok, illetve minden kérdést azonnal igyekszem megválaszolni.
Nóra (néni)